• slide 1
    Caption One.
  • slide 2
    Caption Two.
  • slide 3
    Caption Three.


“Binnen in jou is de essentie van leven, een kern van bewustzijn en energie. Je kunt dat 'God' noemen, of 'de kosmos', of 'geest'. Je kunt het 'het transpersoonlijke' noemen, of 'het รกl-bewustzijn'. Het gaat erom dat je weet dat je dit bent, het gaat erom dat je de illusie kwijtraakt dat je een afgescheiden punt in het universum bent.”Eva Pierrakos - de GidsWat is Padwerk?

Padwerk is gebaseerd op 258 lezingen gegeven door Eva Pierrakos in de periode 1957 - 1979.

Het verbindt een psychologische weg van persoonlijke ontwikkeling en genezing met een transpersoonlijke weg; contact maken met en leven vanuit je Ware Zelf.

Eén van de unieke aspecten van Padwerk is het transformeren van duisternis, die in feite in ieder van ons leeft maar die we vaak makkelijker zien in anderen en de wereld om ons heen.Padwerk in de wereld.

Over de hele wereld zijn er mensen en groepen met Padwerk bezig. Voor informatie over Padwerk wereldwijd: Ook in Nederland is er een groep mensen die regelmating samenkomt en activiteiten rond Padwerk organiseert.

Voor informatie over Padwerk wereldwijd:

Voor informatie over Padwerk in Nederland:Over deze website

Deze website is een persoonlijke uitdrukking van de betekenis van Padwerk in mijn leven.
In 1979 kwam ik voor het eerst in contact met Padwerk. Sindsdien is het door verschillende levensfasen heen een grote bron van inspiratie voor mij geweest.
Als Padwerkhelper ben ik beschikbaar om mensen te helpen op hun levenspad.
Ik geef individuele begeleiding in de vorm van sessies op het Centrum voor Natuurgeneeswijzen in Roosendaal. Hier werk ik ook als arts-acupuncturist.

verdere overwegingen
Ieder haalt in het moment het zijne/hare uit de woorden van de Gids. De betekenis kan per persoon en per moment enorm verschillen. De citaten die ik heb gekozen voor deze website hebben zo ook altijd de kleur van mijn eigen proces


© www.padwerk.net